Lackarebäck Mycket Svår:

Stigar för dig som tycker de Svåra stigarna inte är svåra nog.

Fluffy

Svårighetsgrad:

Mycket Svår

Längd: 0.16km

Stigning: 0m

Nedför: 21m

Tajt stig fylld med utmaningar från topp till botten. Första utmaningen är ett drop med lite lurig inrun och sen efter en berghäll kommer nästa utmaning i form av ett nytt brant parti.

Access till stigen får man genom grusvägen Access till Toppen.

Visa Mer Stiginfo: 

HHHR

Svårighetsgrad:

Mycket Svår

Längd: 0.43km

Stigning: 6m

Nedför: 66m

Mycket rolig men utmanande stig. Efter en initial stenkista kommer man fram till en mycket brant rock-roller. Efter rock-rollern finns en catch-burm som ser till att man kommer vidare åt vänster för att ta sig an ett litet hopp och sen några trevliga burms. Resten av stigen bjuder på en del stenar och rötter innan man avslutar stigen med ett hopp.

Access till stigen får man genom Access to HHHR.

Visa Mer Stiginfo: 

hhhr_map.PNG

Matildaskogens DH & Bäckravin

Svårighetsgrad:

Mycket Svår

Längd: 0.56km

Stigning: 3m

Nedför: 42m

Trevlig blandning mellan flow och teknisk stig som direkt visar vart nivån på stigen ligger genom en brant rock-roller och sen en tajt högersväng till drop. Efter man tagit en vänster och en högersväng på off-camber väntar en step-down till en landning som övergår till en rotmatta. Avslutningen går på snabb stig med 2 härliga hopp innan man tar sig ner för att korsa bäcken i botten av ravinen. 

Access till stigen får man genom Access to Matildaskogens DH.

Visa Mer Stiginfo: 

matildaskogens_dh_map.PNG
 
 
 
  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Observera! Vissa länkar på den här sidan är Affiliate-länkar vilket betyder att jag får en liten provision ifall du köper något via dem. Du påverkas inte på något sätt men det är ett sätt för mig att finansiera den här hemsidan och kunna ge dig bättre material.

© 2019 by GBG Wknd Warrior. Proudly created with Wix.com