Lackarebäck Svår:

Stigar för duktiga åkare där många tekniska partier och enstaka drop kan förekomma.

Elins Enduro Extended

Svårighetsgrad:

Svår

Längd: 0.79km

Stigning: 4m

Nedför: 44m

Riktigt rolig stig som efter lite initial klättring erbjuder en lång och rolig utförscykling. Börjar med fint flow och avslutas sen med tekniskt parti först över en berghäll och sen genom en stenkista innan det åter är dags för flow mot slutet.

Access från Kallebäcks Teknikpark.

Visa Mer Stiginfo: 

elins_enduro_map.png

HHHR:s Baksida P1

Svårighetsgrad:

Svår

Längd: 0.45km

Stigning: 10m

Nedför: 44m

Stigen börjar med lite klättring innan det är dags för utförscykling. Första biten utför är svakt utförslutande och det är bara att trampa på för att hålla uppe flytet. Efter en skarp högersväng kommer man fram till stigens största utmaning som är en brant rock-roller ner i en skarp vänstersväng. Det är inte bara rock-rollern som gör den här stigen tekniskt krävande utan den har även gott om rötter som korsar här å var som blir rejält hala när de är blöta.

Access till stigen får man genom Access to HHHR.

Visa Mer Stiginfo: 

hhhr_baksida_p1_map.PNG

Rallygropen

Svårighetsgrad:

Svår

Längd: 0.48km

Stigning: 0m

Nedför: 46m

Snabb och härlig stig med tekniska inslag av rötter och stenkista. Efter att man passerat kraftledningsgatan korsar man en gång/cykelbana där det är viktigt att man har uppsikt så det inte sker någon olycka. När man korsat gång/cykelbanan kommer man ner i Rallygropen som börjar med en brant utförsbacke för att ge en fart till hoppet på andra sidan av gropen. Avslutas med några tajta svängar nere vid vattenreningsverket innan man kommer ut på Bäckravingsgatan.

Access till stigen får man genom Speedy Gonzales.

Visa Mer Stiginfo: 

rallygropen_map.PNG
 
 
 
  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Observera! Vissa länkar på den här sidan är Affiliate-länkar vilket betyder att jag får en liten provision ifall du köper något via dem. Du påverkas inte på något sätt men det är ett sätt för mig att finansiera den här hemsidan och kunna ge dig bättre material.

© 2019 by GBG Wknd Warrior. Proudly created with Wix.com