Mountainbike

Göteborg kanske inte först och främst associeras med Mountainbike-cykling men tack vare den stora delen friluftsmänniskor finns det gott om stigar att utforska. Cykla i central Änggårdsbergen, det stora Delsjöområdet eller upptäck skogsområdet mellan Sisjön och Oxsjön. 

Sveriges bästa bike park i södra Sverige som ligger tillräckligt nära Göteborg för att det ska vara värt en dagsutflykt. Mycket bra blandning mellan maskingrävda och naturliga leder som erbjuder den lite mer erfarne åkaren massor av rolig åkning.

Trevlig downhill-cykling i fjällmiljö med fina handgrävda leder. I Sälen Bike Park bjuds man på trevlig downhill-cykling i fin fjällmiljö. Det är lång fallhöjd så åken blir långa och lederna är välbyggda med bra blandning mellan flowiga berms och fina hopp.

  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Observera! Vissa länkar på den här sidan är Affiliate-länkar vilket betyder att jag får en liten provision ifall du köper något via dem. Du påverkas inte på något sätt men det är ett sätt för mig att finansiera den här hemsidan och kunna ge dig bättre material.

© 2020 by GBG Wknd Warrior. Proudly created with Wix.com