top of page

GBG Wknd Warriors Äventyr

Randonnée äventyr i Chamonix

Alexander Börjesson
16 Feb 2020

Åkte ner till alperna för en vecka med randonnée skidåkning tillsammans med UCPA.

Grym vecka och otroligt roligt att åka UCPA. Kommer absolut bli fler resor tillsammans med dom!

LÄS MER

Äventyr till Lofoten

Alexander Börjesson
19 Aug 2019

Andra delen av den här sommarens äventyr gick till Lofoten i Norge för att se ifall det verkligen var så vackert som sociala medier framställer det. 

Aktivitet som gjordes var RIB till Trollfjorden för örnsafari, 3 stycken olika vandringar och en fisketur.

LÄS MER

Äventyr till Sveriges högsta berg - Kebnekaise

Alexander Börjesson
13 Aug 2019

Första delen av den här sommarens äventyr blev att ta sig an att bestiga Kebnekaise och som sällskap har jag med min flickvän Elin och kompis Marcus. Förutom den fina naturen runt Kebnekaise fick vi även en snabb titt över Höga kusten på vägen upp.

Andra delen av det här äventyret gick till Lofoten i Norge vilket du kan läsa om i avsnittet ovan.

 

LÄS MER

Skidvecka i Sveriges bästa skidort - Åre

Alexander Börjesson
04 feb 2019

Blev en underbar vecka i Sveriges bästa skidort, Åre, där vi fick känna på härliga backar, fina vyer och trevligt uteliv. Vi tog nattåget till och från Åre vilket gjorde att vi fick 8 hela skiddagar att utforska systemet och tack vare Skistars väl genomtänkta upplägg kunde vi förvara våra grejer i deras bagageförvaring på ankomst- och avresedagen.

 

Lägenheten som vi bodde i under veckan låg i Åre Fjällby vilket är precis bredvid VM8 liften. Det här gav oss i stort sett ski in - ski out men å andra sidan var det 10 min promenad för att ta sig till stationen, matbutiken eller Åre Torg. 

Favoritbackar under veckan var Lundsrappet och Viksvängen. 

 

LÄS MER

Sommaräventyr i Svenska och Norska Fjällen

Alexander Börjesson
11 aug 2018

Tog 2 veckor för att utforska de Svenska och Norksa fjällen. Började med 5 dagar i Funäsdalen med vandring, båttur på Funäsdalssjön, guidad tur på Myskoxcentrat och klättring till toppen av Funäsdalsberget.

Efter Funsädalen blev det en vecka roadtrip genom Norge med ett snabbesök i Röros, 2 dagar i Gjendesheim då planen var att vandra Besseggen som tyvärr väder och sjukdom satte stopp för, 2 dagar i Bergen och en dag för att bestiga Gaustatoppen.

LÄS MER

MTB Weekend i Trysil och Sälen

Alexander Börjesson
14 aug 2017

Stack iväg på en weekend till Trysil och Sälen med 2 kompisar. Blev en dags cykling i Trysil där vi hann upptäcka deras Bike Arena, några åk ner Magic Moose och en sväng upp på fjället. Andra dagen blev det cykling i Sälen där vi testade på deras downhill-spår. Mycket trevlig resa men lite för kort!

MTB weekend Trysil/Sälen
Sommräventyr Svenska/Norska fjällen
Skidvecka i Åre
Kebnekaise
Lofoten
chamonix
bottom of page