Delsjön Turförslag:

Lite tips på trevliga turförslag hittar du nedan. Det finns turer i alla olika svårighetsgrader så det är bara att testa någon som ser ut att passa din nivå på cykling.

Delsjön Singletrack Hard

Svårighetsgrad:

Svår

Längd:

En väldigt härlig tur med massa rolig och flowig singletrack som är graderad som Svår men fungerar att köra även för medelgoda åkare. Cyklingen går mest på stig men emellanåt får man köra på berghäll också. Fungerar bra att köra även när det regnat mycket den senaste tiden då stigarna som ingår i den här turen inte har så många surhål som annars går att finna runt om i Delsjöområdet.

Ride log för hela turen går att hitta här:

Stigning:

Nedför:

14km

327m

327m

Delsjön MTB-Banan Extended

Svårighetsgrad:

Medel

Längd:

Den här loopen bjuder på härligt varierande singletrack runt Brudaremossen och är perfekt för en kvällsrunda eller som del av en längre tur i Delsjöområdet. Svårighetsgraden är medel vilket betyder att alla från medel och uppåt kan njuta av rolig men ändå tekniskt krävande cykling.

Ride log för hela turen går att hitta här:

Stigning:

Nedför:

9km

231m

231m

  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Observera! Vissa länkar på den här sidan är Affiliate-länkar vilket betyder att jag får en liten provision ifall du köper något via dem. Du påverkas inte på något sätt men det är ett sätt för mig att finansiera den här hemsidan och kunna ge dig bättre material.

© 2020 by GBG Wknd Warrior. Proudly created with Wix.com